Πως μπορούμε να βοηθήσουμε;
Table of Contents
< All Topics>

Βεβαίωσης

Το πρόγραμμα παρέχει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε γενικές βεβαιώσεις και οδηγίες, τις οποίες μπορείτε να προσφέρετε στους πελάτες σας. Αυτές οι βεβαιώσεις και οι οδηγίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως πρότυπα για διάφορες περιπτώσεις

Για να προσθέσετε μια βεβαίωση, ακολουθήστε τα εξής βήματα: Πατήστε το κουμπί «Προσθήκη» για να ανοίξει το παράθυρο επεξεργασίας. Στο παράθυρο επεξεργασίας, μπορείτε να εισαγάγετε το κείμενο που επιθυμείτε για τη βεβαίωση. Στο πεδίο «Εργασία», δώστε ένα όνομα που θα χαρακτηρίζει τη βεβαίωση

Έχετε τη δυνατότητα να προσθέσετε προσωποποιημένες λέξεις-κλειδιά  π.χ. όνομα πελάτη, επώνυμο κ.λ.π.,   οι οποίες θα προσαρμόζουν αυτόματα το κείμενο της βεβαίωσης σύμφωνα με τα στοιχεία της καρτέλας του ασθενούς. Αυτό καθιστά τη βεβαίωση γενική, αλλά παράλληλα προσαρμόσιμη για κάθε πελάτη.

Αφού επιλέξετε τη βεβαίωση, μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις εξής ενέργειες:

  1. Εκτύπωση Βεβαίωσης: Κάνοντας αριστερό κλικ στην επιλεγμένη βεβαίωση, έχετε τη δυνατότητα να εκτυπώσετε το έγγραφο.
  1. Αποστολή Βεβαίωσης με Email: Μπορείτε επίσης να στείλετε τη βεβαίωση μέσω email, επιλέγοντας την αντίστοιχη ενέργεια. Για να χρησιμοποιήσετε αυτή τη δυνατότητα, απαιτείται να έχετε συνδέσει το προσωπικό σας email με το πρόγραμμα.
  1. Άνοιγμα Επεξεργασίας: Πατήστε το κουμπί «Επεξεργασία» για να ανοίξετε το παράθυρο επεξεργασίας κειμένου. Στο παράθυρο επεξεργασίας, μπορείτε να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές στο κείμενο της βεβαίωσης.
Was this article helpful?
0 out of 5 stars
5 Stars 0%
4 Stars 0%
3 Stars 0%
2 Stars 0%
1 Stars 0%
5
Please Share Your Feedback
How Can We Improve This Article?
Need help?