Πως μπορούμε να βοηθήσουμε;
Table of Contents
< All Topics>

Αναφορά Παραστατικών

Πηγαίνοντας  στις αναφορές και αποδείξεις μπορείτε να διαχειριστείτε τα παραστατικά που έχετε εκδώσει και να πραγματοποιήσετε διάφορες ενέργειες, όπως την αναζήτηση, την εκτύπωση, την ακύρωση ή την ενημέρωση στο MyDATA,

Στα πεδία “Από” και “Έως”, μπορείτε να καθορίσετε την χρονική περίοδο για την οποία θέλετε να δείτε τα παραστατικά. Εισάγετε την αρχική και τελική ημερομηνία και πατήστε το κουμπί “Αναζήτηση”. Αυτό θα εμφανίσει σε μορφή λίστας όλα τα παραστατικά για την συγκεκριμένη περίοδο.

Αποεπιλέγοντας από το πεδίο και “Αναζήτηση”, θα εμφανιστούν όλα τα παραστατικά του προγράμματος, ανεξαρτήτως χρονικής περιόδου

Στο πεδίο “Απεσταλμένα”, έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε αν θέλετε να δείτε τα παραστατικά που έχουν ήδη αποσταλεί στο MyDATA, τα μη αποσταλμένα ή όλα τα παραστατικά.

Επιλέξτε το παραστατικό που θέλετε να ακυρώσετε Και πατάμε το κουμπί “Ακυρωτικό” για να ακυρώσετε το επιλεγμένο παραστατικό.

Για να Πιστώσουμε ένα   παραστατικό επιλέγεται το παραστατικό που θέλετε να πιστώσετε και Πατήστε το κουμπί “Πιστωτικό” και στη συνέχεια “Οριστικοποίηση και Εκτύπωση” για να εκδώσετε το πιστωτικό παραστατικό.

Εάν κάποιο παραστατικό δεν έχει διαβιβαστεί στο MyDATA, επιλέξτε το και πατήστε το κουμπί “Ενημέρωση στο MyDATA” για να το διαβιβάσετε

Σε περίπτωση που θέλετε να διαβιβάσετε περισσότερα από ένα παραστατικά, πατήστε το κουμπί “Μαζική Ενημέρωση στο MyDATA”. Μπορείτε να επιλέξετε την χρονική περίοδο των παραστατικών που θέλετε να διαβιβάσετε στο MyDATA.

Was this article helpful?
0 out of 5 stars
5 Stars 0%
4 Stars 0%
3 Stars 0%
2 Stars 0%
1 Stars 0%
5
Please Share Your Feedback
How Can We Improve This Article?
Need help?