Πως μπορούμε να βοηθήσουμε;
Table of Contents
< All Topics>

Μενού επιλογών

Το κεντρικό μενού του προγράμματος αποτελείται από 4 κύριες καρτέλες, οι οποίες βρίσκονται στο πάνω μέρος του προγράμματος και είναι οι εξής:

Επιλέγοντας κάθε μία από τις κύριες καρτέλες του κεντρικού μενού, μας εμφανίζει τις ανάλογες επιλογές ακριβώς από κάτω, πάνω σε ένα μεγάλο πλαίσιο. Στο δεξί και κάτω μέρος αυτού του πλαισίου, υπάρχουν δύο μικρά βελάκια τα οποία αποκρύπτουν το συγκεκριμένο πλαίσιο σε περίπτωση που δεν θέλουμε να εμφανίζεται (π.χ. για εξοικονόμηση χώρου πάνω στην οθόνη).

Ανοίγοντας μία καρτέλα ενός ασθενή, παρατηρούμε ότι εμφανίζονται κάποιες πρόσθετες επιλογές ακριβώς κάτω από το κεντρικό μενού του προγράμματος (ΑΡΧΕΙΑ, ΑΝΑΦΟΡΕΣ, SMS, ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ).

Στο δεξί μέρος του κεντρικού μενού έχει εμφανιστεί η “ΚΑΡΤΕΛΑ ΑΣΘΕΝΗ”. Ακριβώς από κάτω θα εμφανιστούν κάποιες καρτέλες (π.χ. “ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ”, “ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΣΘΕΝΗ”) και από αυτές τις καρτέλες διαχειρίζεστε τις πρόσθετες επιλογές του φακέλου του ασθενούς.

Κάποιες από τις επιλογές του προγράμματος που είναι σημαντικές (π.χ. “ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ”, “ΝΕΟΣ ΑΣΘΕΝΗΣ”, “ΡΑΝΤΕΒΟΥ”) μπορούν να προστεθούν στη γραμμή εργαλείων γρήγορης πρόσβασης, η οποία βρίσκεται ακριβώς πάνω από το κεντρικό μενού του προγράμματος, έτσι ώστε να είναι εύκολα προσβάσιμες ανεξάρτητα από το σημείο του προγράμματος που βρίσκεστε.

Για να προσθέσουμε την επιλογή που θέλουμε στη γραμμή εργαλείων, πατάμε δεξί κλικ πάνω της και “Προσθήκη στη γραμμή εργαλείων γρήγορης πρόσβασης”.

Was this article helpful?
0 out of 5 stars
5 Stars 0%
4 Stars 0%
3 Stars 0%
2 Stars 0%
1 Stars 0%
5
Please Share Your Feedback
How Can We Improve This Article?
Need help?