Πως μπορούμε να βοηθήσουμε;
Table of Contents
< All Topics>

Εκκρεμότητες

Στον φάκελο του ασθενή, στην καρτέλα Εκκρεμότητες υπάρχει το παράθυρο ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΕΙΣ/ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΕΙΣ  στο οποίο έχουμε την δυνατότητα να δημιουργήσουμε μια υπενθύμιση για κάποιο ασθενή και να δούμε αναλυτικά όλα τα ραντεβού του.

Επιλέγοντας το κουμπί “Νέα επανεξέταση – Υπενθυμίσεις”

Μας ανοίγει το παράθυρο της δημιουργίας στο οποίο μπορούμε να επιλέξουμε την Ημερομηνία ή να επιλέξουμε από τα δεξιά αυτόματα ένα χρονικό διάστημα

Μέσα σε αυτό το παράθυρο έχουμε επίσης την δυνατότητα να συνδέσουμε αυτή την υπενθύμιση με ένα χειριστή, μια κατάσταση ή κάποιο Συνεργάτη Ιατρό και να γράψουμε μια αιτιολογία για την υπενθύμιση και τι ενέργεια πρόκειται να υλοποιήσουμε.

Αφού αποθηκεύσουμε μια υπενθύμιση, μπορούμε να δούμε όλες τις υπενθυμίσεις σε μία ενιαία λίστα με ημερομηνίες.

Οι υπενθυμίσεις βρίσκονται κάτω κάτω στην οθόνη μας. Όταν τις ανοίγουμε, βλέπουμε αυτόματα τις υπενθυμίσεις που έχουμε ορίσει για την συγκεκριμένη ημέρα. Μπορούμε να αλλάζουμε αναλόγως τις ημερομηνίες που μας ενδιαφέρουν. 

Μέσα στο πλαίσιο των υπενθυμίσεων έχουμε την δυνατότητα να στείλουμε με SMS υπενθύμιση στον ασθενή, να του δημιουργήσουμε απευθείας νέο ραντεβού και να ολοκληρώσουμε την υπενθύμιση.

Έχουμε ένα παράθυρο στο οποίο μας δείχνει αναλυτικά, όλα τα ραντεβού του ασθενή με διαφορετικό χρώμα ανάλογα με την κατάσταση του συγκεκριμένου ραντεβού και στα δεξιά του παράθυρου έχουμε τα στατιστικά των ραντεβού του ασθενή.

Was this article helpful?
0 out of 5 stars
5 Stars 0%
4 Stars 0%
3 Stars 0%
2 Stars 0%
1 Stars 0%
5
Please Share Your Feedback
How Can We Improve This Article?
Need help?