Πως μπορούμε να βοηθήσουμε;
Table of Contents
< All Topics>

Γενικά Στοιχεία

Στον φάκελο του ασθενή, στην καρτέλα Γενικά 1 και στα  «Γενικά Στοιχεία» υπάρχει το παράθυρο της φωτογραφίας του ασθενή. Για να ανεβάσουμε την φωτογραφία στο φάκελο του ασθενή και να εμφανίζεται στο συγκεκριμένο πεδίο, πρέπει να πάμε στην καρτέλα Γενικά 2 και στο δεξί μέρος της καρτέλας υπάρχει το πεδίο «Εικόνα».

Στο κάτω μέρος του παραθύρου υπάρχει η «Επιλογή». Πατώντας την «Επιλογή», αυτό
που κάνει το πρόγραμμα είναι να ανοίξει τα αρχεία του υπολογιστή μας
έτσι ώστε να βρούμε πού είναι αποθηκευμένη η φωτογραφία του ασθενή για
να την επιλέξουμε και να την ανεβάσουμε στο φάκελό του.

Όταν ανοίξουμε το φάκελο του ασθενή, σε οποιαδήποτε καρτέλα και να είμαστε, στο δεξί μέρος εμφανίζονται κάποια “tabs” με τις ονομασίες «Σημειώσεις», «Σημειώσεις 2» και «Πρόσθετες σημειώσεις».

Αφήνοντας το ποντίκι πάνω σε κάποιο από αυτά τα “tabs”, θα ανοίξει το συγκεκριμένο “tab” και μπορείτε να γράψετε μέσα με ελεύθερο κείμενο ότι σημείωση επιθυμείτε.

Στον φάκελο του ασθενή, στην καρτέλα «Γενικά 2», υπάρχει η επιλογή της «Οικογένειας». Μπορείτε να συνδέσετε όσους ασθενείς επιθυμείτε σε μία οικογένεια. Για να δημιουργήσετε μία οικογένεια πατάτε, στο πεδίο «Οικογένεια», στο φακελάκι που έχει στο δεξί μέρος του πεδίου.

Αυτό θα ανοίξει ένα παράθυρο που ονομάζεται «Οικογένειες» και εκεί μπορείτε να δημιουργήσετε όλες τις οικογένειες των ασθενών σας, ανεξάρτητα το φάκελο που βρίσκεστε. Για να δημιουργήσετε την οικογένεια που θέλετε, πατάτε στο πεδίο που λέει «Κάντε κλικ εδώ για να προσθέσετε νέα σείρα»

Γράφετε το όνομα της οικογένειας που θέλετε να δημιουργήσετε, κάνετε ένα κλικ ακριβώς από κάτω στο λευκό μέρος του παραθύρου και επιλέγετε «Αποθήκευση», στο πάνω αριστερά μέρος του παραθύρου.

Τώρα που δημιουργήσαμε την οικογένεια που θέλουμε, πρέπει να μπούμε στους φακέλους όλων των ασθενών που επιθυμούμε να συνδέσουμε με την συγκεκριμένη οικογένεια. Ακολουθούμε ακριβώς την ίδια διαδικασία («Γενικά 2», «Οικογένεια» και πατάμε το φακελάκι στο δεξί μέρος) απλά αυτή τη φορά πατάμε διπλό κλικ αριστερά από το όνομα της οικογένειας.

Πλέον ο συγκεκριμένος ασθενής ανήκει σε αυτήν την οικογένεια.

Στην Καρτέλα Γενικά 1 στην κατηγορία γενικά στα οικονομικά, μπορούμε να δούμε το υπόλοιπο βάσει των εργασιών που έχουν καταχωρηθεί στην υλοποίηση καθώς και των εισπράξεων που έχουν πραγματοποιηθεί στα αναλυτικά στην καρτέλα Θεραπεία – υλοποίηση.

Επιλέγοντας νέα επανεξέταση / υπενθύμιση από τα Γενικά 1 στην καρτέλα του ασθενούς , μπορούμε να καταχωρήσουμε μία νέα υπενθύμιση για τον ασθενή.

Επιλέγοντας τις επανεξετάσεις μεταβαίνουμε στην στήλη εκκρεμότητες όπου μπορούμε να δούμε τις υπενθυμίσεις που έχουμε καταχωρήσει για τον συγκεκριμένο ασθενή καθώς και το ιστορικό των ραντεβού του.

Στο πεδίο ειδοποίηση μπορούμε να καταχωρήσουμε το κείμενο που επιθυμούμε και να επιλέξουμε το Πρόβλημα υγείας – Υπενθύμιση. Αφού κάνουμε αποθήκευση, όταν ανοίξουμε την καρτέλα του ασθενή εμφανίζεται σε παράθυρο ειδοποίησης το καταχωρημένο μας κείμενο.

Στο πεδίο Σύσταση μπορούμε να καταχωρήσουμε την σύσταση ενός ασθενή.

Από το εικονίδιο φακέλου μπορούμε να επιλέξουμε έναν Ασθενή ή Συνεργάτη.

Από την καρτέλα Ιατρικό Ιστορικό μπορούμε να συμπληρώσουμε τις ερωτήσεις, να επιλέξουμε από τα σχετικά πεδία όπως και να σημειώσουμε πληροφορίες σχετικά με το ιατρικό ιστορικό του ασθενούς από το πρότυπο ερωτηματολόγιο.

Υπάρχουν 2 καρτέλες Ιστορικού.

Η πρώτη καρτέλα αποτελείται από πιο γενικής φύσεως ιατρικές πληροφορίες / ερωτήσεις που μπορούμε να συμπληρώσουμε ενώ η δεύτερη αφορά κατά κύριο λόγο το οδοντιατρικό ιστορικό.

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Αφού καταχωρήσουμε το ιατρικό ιστορικό, το αποθηκεύουμε επιλέγοντας Αποθήκευση.

Was this article helpful?
3.5 out of 5 stars

1 rating

5 Stars 0%
4 Stars 0%
3 Stars 100%
2 Stars 0%
1 Stars 0%
5
Please Share Your Feedback
How Can We Improve This Article?
Need help?