Πως μπορούμε να βοηθήσουμε;
Table of Contents
< All Topics>

Διαχείριση Στηλών

Υπάρχει η δυνατότητα αφαίρεσης οποιασδήποτε στήλης σε έναν πίνακα, είτε προσωρινά είτε μόνιμα. Για να αφαιρέσουμε τη στήλη πατάμε δεξί κλικ πάνω στο όνομα της στήλης και επιλέγουμε «Αφαίρεση στήλης»

Η στήλη έχει αφαιρεθεί από τον πίνακα προσωρινά, που σημαίνει πως αν κλείσουμε και ανοίξουμε ξανά την καρτέλα που περιέχει τον συγκεκριμένο πίνακα η στήλη θα εμφανιστεί ξανά. Για να αποθηκεύσουμε τον πίνακα χωρίς την στήλη που αφαιρέσαμε, αφού αφαιρέσουμε τη στήλη, πατάμε δεξί κλικ στο όνομα κάποιας άλλης στήλης του πίνακα και επιλέγουμε «Αποθήκευση όψης».

Σε κάθε πίνακα του προγράμματος, υπάρχει η επιλογή της μετακίνησης των στηλών έτσι ώστε να ορίσουμε τη σειρά με την οποία θα εμφανίζονται στον πίνακα. Για να μετακινήσουμε τη στήλη που θέλουμε, πατάμε αριστερό, μονό, κλικ πάνω στο όνομα της στήλης και κρατάμε πατημένο το κλικ όσο μετακινούμε τη στήλη

Μόλις επιλέξουμε τη νέα θέση που θα βρίσκεται η στήλη, πατάμε δεξί κλικ στο όνομα οποιασδήποτε στήλης και επιλέγουμε «Αποθήκευση όψης». Η νέα θέση της στήλης έχει αποθηκευτεί.

Αν θέλουμε να επαναφέρουμε οποιοδήποτε πίνακα στην αρχική του μορφή, χωρίς τις αλλαγές που ενδεχομένως έχουμε κάνει, πατάμε στο όνομα οποιασδήποτε στήλης και επιλέγουμε «Διαγραφή όψης».

Was this article helpful?
0 out of 5 stars
5 Stars 0%
4 Stars 0%
3 Stars 0%
2 Stars 0%
1 Stars 0%
5
Please Share Your Feedback
How Can We Improve This Article?
Need help?